NUKUS® by Nick Vervoort loves to make you shine! Een nieuw Nederlands dames-kledingmerk dat zich richt op vrouwen van jong tot oud kenmerkend door collecties bestaande uit tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen. Alle kledingstukken worden geproduceerd uit natuurlijke, zachte materialen van goede kwaliteit, zoals prachtige wol uit Italië en stoffen uit Portugal. De items zijn goed te combineren en zorgen voor een stevige basis in de garderobe.

Waar koop ik Nukus kleding?

Ben je op zoek naar verkooppunt van Nukus kleding? Dan ben je bij Mod'elle aan het juiste adres. Shop de nieuwe collectie van Nukus in een van onze gezellige boutique. Hier staan onze stylistes voor je klaar om je van persoonlijk mode-advies te voorzien. Winkel je liever online? Ook in onze webshop verkopen we de mooiste items van Nukus.

Is Nukus kleding duurzaam?

Het Nederlandse merk focust zich op de kwaliteit van hun collecties. Ze hebben uiteraard ook oog voor duurzame mode. Het merk werkt met een aantal certificaten en kiest alleen materialen uit die voldoen aan de bijbehorende keurmerken. Zo verzekert Nukus dat de kleding die jij draagt, bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Hoe valt Nukus kleding?

De kleding van Nukus valt zoals normaal. Je kunt dus gewoon je eigen maat uitkiezen.