Verzenden & Retour

Mod’elle Mode doet er alles aan om u goed te informeren over onze artikelen op de webshop en stellen service voorop. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan deze worden geretourneerd. Binnen 14 dagen na de ontvangst– of afhaaldatum van de bestelling kunt u deze retourneren.

Voorwaarden: 

Voor retourneren en ruilen gelden enkele voorwaarden:

  • Het artikel moet per omgaande, doch uiterlijk binnen de termijn van 14 dagen na aanmelding op het bezorgadres, worden teruggezonden.
  • Het artikel is onbeschadigd, niet gebruikt en ongedragen.
  • De originele kledinglabels en prijskaartje zitten nog bevestigd aan het artikel.
  • Het ingevulde factuur moet bij een ruiling of retour worden meegezonden.
  • LET OP! De inhoud van de verras tas kan NIET geruild of geretourneerd worden.

Ruilen of retourneren via de post: 

Wanneer uw bestelling is geleverd wordt er een factuur bijgevoegd. Op dit formulier geeft u de reden aan, waarom u een artikel wilt retourneren of ruilen. Het desbetreffende artikel verpakt u samen met de factuur in en het pakket stuurt u terug naar onderstaand adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
 Wij adviseren u om de artikelen retour te sturen met een track en trace code, zodat het pakket altijd te traceren is en om eventuele misverstanden te voorkomen !

( Tijdelijk retour adres )

M.A.Leenheer

tav retour Mod'elle

Chico Mendesring 462

3315 PB Dordrecht

( In Hendrik Ido Ambacht - Ridderkerk - Zwijndrecht - Papendrecht - Alblasserdam - Dordtrecht  komen wij de retouren weer ophalen. Laat het ons weten via het contact-formulier of stuur een mail naar : modellemode@gmail.com )

Geld terug: 

Retourneren post: Het geld van een retour wordt teruggestort op uw rekening, zodra de artikelen in goede staat en met factuur zijn ontvangen. Als u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen dan kunt u dat op de factuur aangeven. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel terug.

Alle artikelen worden streng door ons gecontroleerd op kwaliteit voordat wij het verzenden.