Online bestellen bij Mod'elle  is eenvoudig en kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

Hoe kan ik bestellen?
Bestellen via onze webshop is heel eenvoudig. Ga naar het artikel van jouw keuze. Vervolgens kies je de juiste maat en klikt op ‘Bestellen’. Nu heb je het gewenste artikel in jouw winkelwagen geplaatst. Vanuit hier kan je de betaling afronden of verdergaan met winkelen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en verstrekken geen persoonsgegevens aan derden. Meer informatie bij privacy statement.
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Wanneer jouw bestelling compleet is, klik je op 'Afrekenen' en volg je de stappen in het betalingsproces.

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

iDeal

 iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 

Worden er betaalkosten berekend?
Wij rekenen geen betaalkosten voor betalingen met iDEAL.


Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

Als je een bestelling heeft geplaatst en de betaling is afgerond, krijg je van ons een orderbevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van de door jou bestelde artikelen.


VERZENDEN

Worden er verzendkosten berekend?
Nederland: Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen boven de € 75,-

Voor bestellingen onder de € 75,- betaal je € 4,95 verzendkosten.

Buitenland: Wij sturen geen pakketjes op naar het buitenland. ( U kunt ten alle tijden een vraag stellen voor het verzenden naar het buitenland op: modellemode@gmail.com )

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd door DHL : als je voor 15:00 uur besteld, binnen ongeveer 2a3 werkdagen in huis. Geen bezorging op zondag en feestdagen.

Spaar ik ook punten met mijn webaankoop?
Nee, met jouw aankoop via de webshop spaar geen punten.